Wij heten u van harte welkom in ons wellness- en relaxatiecentrum!

Wij bieden u een waaier aan mogelijkheden temidden van een prachtig stukje natuur in een sfeervol kader.

U kunt genieten van een heerlijk sauna-arrangement, volledig privé met z’n tweetjes (maar ook voor 3,4,5,6,8 personen), een beauty-wellness behandeling ontdekken of reserveren voor een halve of volledige dag, alleen of met z’n tweetjes (ook voor 3,4,5,6,8 personen).

 

Wij streven er steeds naar u een kwalitatieve hoogwaardige verzorging te geven met de beste natuurlijke producten (aromatherapie, met planten, kruiden, bloemen, klei …).

Met Phytobiodermie, Altéarah en La mer (algen en zeeslibextracten).

Er worden ook enkel natuurlijke methodes gebruikt die de zelfgenezende mechanismen van de huid, lichaam en ziel activeren.

In de behandelingen worden westerse en oosterse technieken gecombineerd waardoor niet alleen op de materie, maar ook op de energie wordt gewerkt, niet alleen op het symptoom, maar ook op de oorzaak. We werken met de filosofie “schoonheid komt van binnenuit”. Waar nodig kan een huidprobleem ook inwendig ondersteund worden met fytotherapeutische voedingssupplementen (The Herborist).

 

Gudrun biedt u met haar meer dan 25 jarenlange ervaring in het vak + de vele cursussen die ze volgde ook tal van speciale behandelingen aan die exclusief zijn voor de streek. Veel van deze behandelingen gaan nog dieper dan wellness en relaxatie, ze werken ook in op de mind- body- soul heling.

 

Ook staan we borg voor een gastvrije rondleiding in het saunacomplex en voor de excellente hygiëne.

Met de Lotus Tempel bieden wij u aan om relaxatie in een nieuw perspectief te ervaren. In onze relaxatie- & meditatieruimte gaan regelmatig avonden door met o.a. mantra’s, Hatha yoga, Flow yoga, Atlas yoga, Yin yoga, herbronningsavonden, klankschalenconcerten, zielezingen, biodanza, mindfulness , zelfhealing, kinderrelaxatie, meditatieweekends, … in samenwerking met gastdocenten.

Wenst u hierover de agenda te ontvangen, geef ons een seintje of neem een kijkje op onze website!  (zie Lotus Tempel)

Om onze recentste actuele activiteiten kalender te bekijken, klik hier.

 

Graag melden wij dat u vanaf heden uw bestelling kan plaatsen via onze webshop. Deze zal in de loop van 2021 aangevuld worden. Momenteel kan u reeds de producten van Altearah raadplegen en bestellen. Dit kan per telefoon 09 327 07 77 of online.

 

 

 

 

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen !

Openingsuren sauna: di. t.e.m. za. 9u - 22u. – zondag op aanvraag

Verzorgingen: di. t.e.m. vr. 9u - 20u. - zaterdag 9u - 17u.

Gesloten op maandag. Voor reservaties bel tussen 9u- 12u.30 en 13u30 - 20u.

 

Een paradijsje waar je kunt genieten 
van een mini-wellness vakantie!
 Zandvleuge 82 - 9900 Eeklo - 09 327 07 77 Gesloten op maandag.

Fontein der Jeugd © 2008 - Website by Solid Designs